Amsterdam Fellowship Diner                      Klik hier voor opgave

Sinds jaren biedt de Amsterdam Council of Christian Leaders (ACCL) een diner bijeenkomst aan voor alle voorgangers en leiders van kerken en christelijke organisaties in de Amsterdam van alle stromingen en achtergronden. Het doel is om in een ontspannen setting elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen in alle diversiteit van het Lichaam van Christus in de stad. Het is heel inspirerend en bemoedigend om te het grotere plaatje van de Kerk in Amsterdam te zien en te ervaren en in verbondheid in onze opdracht te staan  in de stad.

Er is veel gelgenheid tot gesprek rond de tafels en er zullen vanuit diverse netwerken korte updates zijn, van belangrijke ontwikkelingen, plannen en activiteiten. Voor ACCL is het een voorrecht om iedereen die zich inzet in de stad vanuit de inspiratie van het Evangelie van Jezus Christus samen te brengen te eren en te bemoedigen.

VAN HARTE WELKOM!

Kosten: GEEN

Het Fellowship diner worden u gratis aangeboden door de ACCL. Wilt u zich vóór 15 november registreren, u kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken.

Programma Fellowship Diner 17 november

17:30 Inloop, netwerktijd

18:00 Diner is er volop gelegenheid voor persoonlijk kennismaking en interactie aan de tafels.

Tijdens het diner zullen er korte momenten zijn waar iets wordt gedeeld:

  • Relevant nieuws voor de kerk in Amsterdam en enkele bemoedigende verhalen uit de stad
  • In Memoriam: Lynette Kong oprichter en leider van Kingdom PrayerNET in Amsterdam
  • Informatie over twee grote events in 2023: Empower21 en Movementday
  • Tijd van gebed voor elkaar en voor de stad

19:45 Koffie / thee – tijd voor netwerken
20:30 Einde

Locatie

De locatie voor deze events is: Dominion Centre Ellermanstraat 30, 1114 AK, Amsterdam-Duivendrecht, (dicht bij metrostation van der Madeweg).

Wie is uitgenodigd?

Alle predikanten/voorgangers / leiders van kerken in Amsterdam en leiders die een christelijke organisatie, netwerk of bediening leiden in de stad.Voor het Fellowship diner verwelkomen we max. 2 voorgangers/ leiders per kerk, organisatie of netwerkleidersteam en hun echtgenoten. We zien ernaar uit u te ontmoeten op donderdag 17 november.

OPGAVE

Klik hier voor opgave