Toerusten van professionals en ondernemers voor invloed in van stad / maatschappij

Om de zegen van Gods Koninkrijk tastbaar en beschikbaar te maken in de haarvaten van de maatschappij is het van groot belang dat leiders van invloed toegerust en bemoedigd te worden om hier een belangrijke rol in te vervullen.

Daarom biedt ACCL vanaf september 2020 een unieke training aan voor ondernemers en professionals, gericht op het integreren van roeping, geloof en werk. Het is bedoeld voor ondernemers en zakelijke professionals die er naar verlangen om hun gaven, talenten en hun invloed in te zetten tot eer van God en om gebruikt te worden t.b.v. de uitwerking van het Koninkrijk van God in de maatschappij / stad. Dit programma faciliteert een 9 maanden durend proces van ontwikkeling in het verstaan van de persoonlijke roeping en missie en hoe dit te vertalen in alle aspecten van het leven, inclusief werk / onderneming.

Lifework Leadership is ontwikkeld in de US en heeft zich al jaren lang bewezen als levensveranderende training voor leiders in de maatschappij.  De City Changers beweging heeft het programma internationaal uitgerold en werkt met Urban Life en ACCL samen om dit in Amsterdam aan te bieden.

Tijdens de training worden leiderschapsprincipes en inspiratie gehaald uit het leven van Jezus en uit dat van de apostel Paulus. Ook worden case studies besproken en delen sprekers uit Nederland en daarbuiten uit hun eigen leven en ervaring.

Een van de meest krachtige onderdelen van deze training is het optrekken met een cohort van gelijkgestemde christelijke maatschappelijke leiders en ondernemers samen met een aantal kerkleiders, met elkaar optrekken en delen. Hierdoor ontstaan duurzame vriendschappen een hecht netwerk van leiders van invloed en visie voor de stad wordt gebouwd.

Voor meer informatie zie de Lifework leadership Amsterdam website

Of schrijf een email aan p.brinksma@gmail.com