Beste medeleider / voorganger in Amsterdam

Graag nodigen wij u uit om met uw partner deel te nemen aan deze stads-brede ontmoeting van voorgangers en leiders van bedieningen die een hart hebben voor onze stad. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor onderlinge bemoediging, netwerken en het delen wat er in de stad gebeurt op een informele wijze. Ook zullen een aantal initiatieven van de ACCC toelichten  voor het komend jaar (waaronder een onderzoek naar de missionaire impact van de Kerk in de stad en een tweedaagse City Consultation  in het najaar).

De fellowship ontmoeting:

  • Tijd: 10:00 uur tot ca. 14:00 uur
  • Locatie:  Maranatha Kerk  ( Cabotstraat 33, 1057 VP Amsterdam).
  • Kosten: geen
  • Uitgenodigd: voorgangers(echtparen) in de stad en enkele leiders van bedieningen die op de stad zijn gericht.

OPGAVE: 

In verband met de planning van de lunch kunnen verzoeken wij u dringend u op te geven  voor 23 februari .  Stuur een simpel bericht met “Opgave ACCC fellowship 5 maart” inclusief uw naam en die van uw partner (indien u beiden komt) aan: Pastor Moses Alagbe

per email : malagbe2@yahoo.com

per sms / whatsapp:   0620807750

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *